L’Eliana acull la presentació de la campanya de recollida de residus de RAEE del CVI

16 December 2019

La cita serà el dimarts 17 a la tarda, a les 17 hores, en l’Espai Vicent Tarazona amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania de la importància de reciclar aquest tipus de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

El Consorci València Interior (CVI), ens públic al qual pertany l’Eliana, presenta aquest dimarts, 17 de desembre, a les 17 hores la seva Campanya de Conscienciació i Sensibilització de Recollida Selectiva de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE).

L’objectiu de la campanya, que porta per nom De tornada a la botiga, és informar la ciutadania sobre com dipositar correctament aquest tipus de residus i incentivar el seu reciclatge per a aconseguir punts del meu Compte Ambiental, dipositant correctament aquests residus en els llocs destinats per a això (botigues, ecomóviles o ecoparcs).

La campanya es presentarà en l’Espai Vicent Tarazona, dins del Parc de la Pineda, als veïns i veïnes en un acte que comptarà amb la presència de l’alcalde, Salva Torrent, així com de la nostra veïna Melani, que pretén animar als assistents al correcte reciclatge per la seva implicació amb el Medi Ambient. També estarà present el president del Consorci i alcalde de Riba-vermella del Túria, Robert Raga.

Aquesta acció de carrer comptarà amb la instal·lació d’un ecomóvil i un espai que simular a un comerç d’electrodomèstics per a informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de reciclar els RAEE domèstics correctament, ja que contenen restes i materials tòxics i altament contaminants per al Medi Ambient.