Reobertura de la xarxa d’ecoparcs de Consorci València Interior

25 April 2020
Dilluns que ve, 27 d’abril, es reprendrà el servei d’ecoparcs en tota la xarxa del Consorci València Interior.
La decisió es duu a terme després d’observar, d’una banda, l’increment sensible de les aportacions en els ecoparcs d’emergència des del 13 d’abril i per una altra l’aparició d’abocaments inadequats des d’aqueixa data. Al costat d’això s’ha tingut en compte també les sol·licituds de diversos membres de l’assemblea del Consorci per a reprendre el servei (Pedralba, Olocau, Ademuz…)

 

La reobertura es durà a terme mantenint les mesures exigibles de distanciament social i prevenció pròpies de la crisi en curs dins de les instal·lacions.
Encara que es preveu que la freqüència de pas per les instal·lacions siga menor que en altres períodes en situació de normalitat, amb la reobertura s’estarà afavorint la gestió adequada de residus que no han de ser depositats en els contenidors urbans, prevenint abocats en cunetes i solars.

 

En aquests moments s’estudia reprendre també la posada en marxa del servei de les quatre rutes d’ecoparc mòbil amb operari, que com a excepció, es demora almenys una setmana més, fins al pròxim 4 de maig, per a estudiar millor com reprendre-ho, considerant les particularitats de cada ruta, les necessitats de servei i els requeriments necessaris de seguretat en l’actual situació excepcional. Es preveu iniciar aquest servei el dilluns 4 de maig adaptant el calendari i horaris en funció de les necessitats del servei i recomanacions de distanciament social.
Share