Robert Raga reprén les seues funcions com a president del Consorci València Interior després de recuperar-se de coronavirus

2 May 2020

Riba-roja de Túria, 24 d’abril de 2020 – El president del Consorci València Interior (CVI) i alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, s’incorpora a la feina de casa com a president després d’haver superat la seua malaltia per coronavirus. Recordem que Raga va romandre ingressat a l’Hospital de Manises per pneumònia causada pel COVID19 i que, després de ser donat d’alta del centre hospitalari, va continuar la recuperació a casa.

Després de complir també amb el preceptiu aïllament, el munícipe es troba en bona forma per a incorporar-se de nou al treball encara que no ha arribat a desconnectar-se del tot. Durant la seua convalescència ha estat pendent en tot moment dels passos donats en relació amb la gestió de residus de l’ens que presideix, de les mesures adoptades, de les recomanacions a la ciutadania i del treball en les plantes i en els ecoparcs oberts.

Durant la seua malaltia, Robert Raga va delegar les seues funcions com a president del CVI en el vicepresident primer, l’alcalde de Chera Alejandro Portero, qui ha complit amb les seues obligacions durant aquest període. De fet, des del Consorci de Residus s’agraeix la seua dedicació i el seu treball en tot aquest temps.

Una vegada incorporat l’alcalde de Riba-roja de Túria a la presidència del CVI destaca l’encomiable labor de les persones que treballen en les plantes de tractament de residus, situades a Llíria i Caudete de les Font. A més, insisteix a la ciutadania perquè continue depositant els seus residus correctament en cas d’estar sans i que extreme les precaucions en cas d’estar contagiat per coronavirus “per a mantindre la seguretat i la salut de les persones que es dediquen a recollir i tractar els nostres residus”.

L’alcalde insisteix en la necessitat de continuar amb els objectius marcats quan va assumir el càrrec: la qualitat dels serveis a la ciutadania de els municipis consorciats, la cura del Medi Ambient i la transparència en la gestió. “Torne amb molta il·lusió, convençut que podem avançar junts en matèria de gestió de residus malgrat les circumstàncies”, ha recalcat. Per això ha asseverat que el CVI està prenent decisions importants per a afrontar la vida post coronavirus. “La gestió dels residus està garantida, es tracta d’un servei essencial i la ciutadania pot estar tranquil·la”, ha conclòs.

Share